Szolgáltatásaink

Célunk, hogy értékesítésre szánt, vagy bérleti konstrukcióban hasznosítani kívánt ingatlanja a piacon a lehető legvonzóbb formában jelenjen meg, ezért a fotózáson kívül, teljes körű értékesítést segítő szolgáltatáscsomagot kínálunk.

Statisztikák igazolják, hogy az igényesen reprezentált ingatlanok lényegesen több érdeklődőt vonzanak be, így gyorsabban és kedvezőbb árfekvésben kerülnek eladásra, vagy bérbe adásra.

Fotózás

A fotózás során otthonát a legjobb színben mutatjuk be úgy, hogy az elkészült képek a valóságot tükrözzék. Természetes fényt exponálunk ki, hogy a terek adottságait figyelembe véve, azok a legelőnyösebb megvilágításban mutatkozzanak meg.

Alaprajz

Amennyiben szükséges, profi belsőépítészeti program segítségével elkészítjük lakása/ingatlanja marketing alaprajzát, így az érdeklődők még pontosabb képet kapnak az adott ingatlanról.

Honlap

Ingatlanhirdetéséhez professzionális megjelenést biztosítunk azáltal, hogy az általunk készített fotók, alaprajz(ok), energetikai tanúsítvány, és szövegezés felhasználásával elkészítjük lakása, családi háza saját weboldalát.

Referencia (a lakás elkelt):

http://eltunde.wixsite.com/kiralylaki-33

 

Szöveg

Ingatlanértékelési szakértőnk elkészíti a hirdetés szövegezését, mely magába foglalja a környezet, az épület és a belső terek összefoglaló ismertetését, hogy az vonzó és figyelemfelkeltő módon mutassa be az adott ingatlant.

 

Értékbecslés

Időt, pénzt, hirdetési költséget takaríthat meg azáltal, hogy egy pontosan beárazott ingatlannal jelenik meg a piacon. Így az eladás várható időtartama jelentősen lerövidül.

Árak

´

Energetikai tanúsítvány

2012. január 1-jétől minden értékesítésre kerülő és tartósan bérbe adott épületre kötelező az energetikai tanúsítás.