Nik és Marsz - fotográfusok

Nik és Marsz fotográfusok vagyunk. Mindketten a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakán diplomáztunk, kiválló eredménnyel. Együttműködésünk az egyetem előtt kezdődött, mostanra jól összeszokott páros vagyunk, így közösen gyors és precíz munkát tudunk végezni. Egyetemi éveink alatt nagy hangsúlyt fektettünk a professzionális kivitelezésre. Tanulmányaink közben ösztöndíjjal Párizsban, itthon külföldi produkciókban is dolgoztunk. Ezekkel a tapasztalatokkal, folyamatosan bővülő tudásunkkal, profi eszközökkel a legjobb látványért dolgozunk.

Please reload

Munkatársaink :

Több mint 10 éve, - nemzetközileg elfogadott oklevéllel - foglalkozom hivatalos ingatlanforgalmi szakvélemény - ingatlan értékbecslés - készítésével,
ingatlanvagyon-értékeléssel, valamint
ingatlanvásárlási- és értékesítési tanácsadással.

Munkámban egyik legfontosabb értéknek, a szakmailag és emberileg egyaránt korrekt, teljes körű tájékoztatást tartom.

 

Szakvéleményeimet a szakmai normáknak megfelelően, az Európai Unióban elfogadott szabványok szerint, az Európai Értékelési Szabvány (EVS) módszertani elveit követve készítem, figyelembe véve 25/1997 (FM) rendeletben rögzített előírásokat.

 

Kérem tekintse meg referenciámat, valamint az értékbecsléshez kapcsolódó DÍJSZABÁSUNKAT, további információkért, pontosításért, felmerülő kérdéseivel, keressen az alábbi elérhetőségeken:

+36 70/330-5909

tunde.leveleki@ingatlanerteke.hu

energetikai tanúsító

energiagazdálkodási szakértő, auditor

építési műszaki ellenőr

2012. január 1-jétől már nemcsak az új építésű ingatlanokhoz, hanem a minden értékesítésre kerülő és tartósan bérbe adott épületre is kötelező az energetikai tanúsítás. 2013. január 8-tól adás-vételi szerződést nem ellenjegyez az ügyvéd tanúsítvány nélkül.

+36 30/498 6735

+36 21/252 3434

andras.perke@gmail.com

Please reload